08.09.2016, 19:00 h

Orgelkoncert med Anne Agerskov

Ulkebøl Kirke (DK)
Orgelkoncert med Anne Agerskov (Sønderborg, DK)
Værker af | Werke von:
Buxtehude, C.P.E. Bach, Bruhns, Böhm
Fri entré | Eintritt frei

Anne_Agerskov_72dpi

Anne Agerskov er solistklassestuderende på Det Jyske Musikkonservatorium ved professor Ulrik Spang-Hanssen og domorganist Kristian Krogsøe, hvor hun blev optaget i 2014 med topkarakter. Siden 2014 har hun haft organistembedet ved Sct. Marie kirke i Sønderborg, herunder dirigent for Sct. Marie Kirkes Motetkor og fra sommeren 2016 er hun ansat som underviser i orgel på MGK i Sønderborg.

I foråret 2016 har hun studeret et semester i Paris ved professor Eric Lebrun på Conservatoire de Saint-Maur-des-Fossés og har desuden i sin studietid deltaget i mesterkurser med bl.a. Ludger Lohmann, Christoph Schöner, Anders Johnson, Winfried Bönig, Bjørn Andor Drage og Michele Croese.

Anne har spillet koncerter i Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien og Schweiz og medvirket på continuo i Sønderjyllands Symfoniorkester. Hertil kommer hendes medvirken i forskellige kammerensembler, aktuelt især en fast duo for trompet og orgel med Sidsel Lund og en duo for sopran og orgel med Camilla Button, der løbende giver koncerter i de danske kirker.